Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€32,95

Luxe yogatas hummer zwart

€32,95
Op voorraad
Andere varianten:

Het was nog nooit zo makkelijk om je yogamat en andere accessoires naar de studio of sportschool te vervoeren dan met deze luxe hummer zwarte yogatas. Aan de voorkant en zijkant van de tas zit een opbergvakje waar je persoonlijk spullen in kunt opbergen.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,00 Korting
YOGA TAS + YOGA RIEM
€42,90
€41,90
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + KURK BLOK
€47,90
€46,40
Op voorraad
€1,50 Korting
YOGA TAS + HANDDOEK
€59,90
€58,40
Op voorraad

Reviews

John Geplaatst op 24 December 2023

Een super handig tas waar alles in past.

A Geplaatst op 23 December 2023

Handige tas waar al mijn spullen in kunnen. Ik gebruik het vooral als opbergplek.

Jelke Geplaatst op 16 December 2023

Heel handige en mooie tas met ruimte voor mijn yogamat, handdoekje, dekentje, flesje water,… Alles wat ik nodig heb voor een yogales kan erin.

Petra Geplaatst op 8 Augustus 2023

Dit is een erg ruime tas waar je heel wat kan in opbergen. Mijn brede performance mat past er prima in.
Hou er rekening mee dat de tas niet waterdicht is.

Martine Geplaatst op 23 Mei 2023

Fijne grote tas

Margaret Geplaatst op 7 April 2023

Ruime tas met extra opbergruimte voor extra spullen. Draagt fijn.

Saskia Geplaatst op 12 Maart 2023

De tas is groot genoeg voor een matje en andere spullen

Melanie Geplaatst op 21 Februari 2023

Super fijne tas, enorm ruim zodat je ook meerdere spullen mee kunt nemen; als blokken, deken (maar ook boeken aangezien ik gestart ben met een yoga teacher training).
Dus super! Ook fijn dag er klein zij vakken zijn, waar je je waardevolle spulletjes in kunt doen.

Lilianne Geplaatst op 18 December 2022

Super fijne tas waar echt alles in past! Ik hoef niet meer met 3 tassen naar de yoga

Makbule Geplaatst op 20 November 2022

Mooie stevige tas. Naast mijn mat passen mijn 2 blokken er in en nog houd ik ruimte over voor andere spullen. Perfect.

Mandy Geplaatst op 11 Oktober 2022

De stof is wel wat dun, maar verder ben ik tevreden over de tas. Hij is ruim, mooi en handig.

Joëlle Segers Geplaatst op 24 Februari 2022

Geweldige tas!
Je kan er alles in kwijt, wat je nodig hebt voor een geslaagde yoga-sessie.

Marjan Welman Geplaatst op 7 December 2021

Super fijne tas. Mat, bolster én 2 blokken passen erin met nog iets ruimte over. Mooi materiaal ook.

Annie Geplaatst op 10 Februari 2021

Stijlvolle en handige tas waar veel in past

Demi Geplaatst op 13 Januari 2021

De naam doet de tas eer aan! Chille tas waar echt alles in past, ik neem hem voor nachtjes weg nu de studio's dicht zijn. Heerlijke vakjes met rits waar je kleine spulletjes in kunt doen. Mooi afgewerkt, ben gewoon enorm fan van Lotus!

Isabeau Geplaatst op 24 Oktober 2020

Hele mooie tas van goede kwaliteit. Genoeg ruimte voor al mijn sportspullen.

Yara Geplaatst op 7 Augustus 2020

What I love is that the bag is big enough to bring more than just a mat an tightly rolled towel. It has plenty of room for props, water bottle, extra towel. Two small pouches help out as well and handle bar is long enough so you can easily carry the bag around. Definitely recommend.

Marco Braam Geplaatst op 11 December 2019

Fijne tas om mijn yoga spullen in te vervoeren, zeer snelle levering

Lidia Geplaatst op 18 Juni 2019

Stijlvolle zwarte tas waar alles in kan! Gebruik hem zowel voor yoga als voor andere doeleinden.

Liza Geplaatst op 10 Mei 2019

Fijne tas, snel geleverd en prima kwaliteit voor zover ik kan zien.

Roos-Anne M. Geplaatst op 16 April 2019

Super! Fijne tas, alles kan er werkelijk waar in! Ik heb de tas besteld voor mijn yoga gear maar deze kan zelfs mee als weekend tas. Leuk merk embleempje, en dat voor een gunstige prijs.

van Rinsbergen Geplaatst op 7 November 2017

Mooie tas, prijs en kwaliteit is goed.

Hanny Geplaatst op 27 September 2016

Dit is een heel fijne tas van hoge kwaliteit, heel blij mee en zeker een aanrader!

Lees meer reviews

4.9 sterren op basis van 23 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.