Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€73,95

Bolster merino wol - Lotus

€73,95
Op voorraad
Andere varianten:

Een steuntje in de rug nodig tijdens je practice? Of wil je heerlijk de benen ondersteunen met een zachte warme bolster? Met deze versie van zuivere scheerwol lig of zit je er altijd royaal bij. Gemaakt van het beste wol en gevuld met natuurlijk boekweit.

Bestel voor 22u - direct & gratis verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€5,00 Korting
BOLSTER WOL + YOGA MAT WOL
€171,90
€166,90
Op voorraad

Reviews

Daphne Geplaatst op 12 Januari 2024

Mooi en zacht

Ruby Geplaatst op 26 December 2023

Deze bolster is fantastisch! Super fijn materiaal. Ik zou geen andere meer willen.

Sabrina Geplaatst op 21 Juni 2023

Puur, comfortabel en een zachte kwaliteit.
Echt een aanrader!!

Erik Geplaatst op 22 April 2023

Hele prettige bolster die ook in mijn Yogaschool wordt gebruikt. Ik had eerst een andere maar die was lang zo fijn niet als deze. Meerprijs is absoluut de moeite waard.

Tineke Geplaatst op 21 April 2023

Heerlijke bolster om te gebruiken tijdens de Yin Yoga, hij ligt heel prettig en is lekker zacht

Mariët Geplaatst op 6 April 2023

Fantastische bolster, zacht, stevig en uitstekende kwaliteit!

Willemijn Geplaatst op 15 Februari 2023

Prachtige wol, stevige bolster perfect voor yin yoga

Simone Geplaatst op 10 Januari 2023

De bolster is heel zacht en geeft veel steun, een aanrader.

Tom Geplaatst op 19 December 2022

Mooi stevige bolster die de juiste ondersteuning biedt en bovendien tegelijk erg zacht aanvoelt door zijn wollen omhulsel! Aanrader!

Aukje Geplaatst op 7 December 2022

Prachtige zachte wollen bolster. Heerlijk om mijn oefeningen mee te doen.

nikita Geplaatst op 1 November 2022

Lekker zacht
Onwijs fijn voor m’n yoga oefeningen
Voldoet aan verwachting

Vera Geplaatst op 18 Juli 2022

Fijne, knuffelzachte bolster die ook niet misstaat op gewoon op de bank te laten liggen.

Sandra Geplaatst op 17 December 2021

heerlijk stevig kussen om jaren plezier van te hebben

Judith Witte Geplaatst op 27 April 2021

Ik zou hem zo graag als mini bolster in 38x14 cm willen. Hopelijk wordt deze een keer op de markt gebracht..

Wilfred Geplaatst op 2 Maart 2021

De bolstel is van prima kwaliteit en ziet er goed uit.

Nina L. Geplaatst op 29 Januari 2021

Heerlijk warm en zacht! Kan er perfect mijn oefeningen mee doen

Lees meer reviews

5 sterren op basis van 16 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.