Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€44,95

Bolster eco taupe rond - Lotus

€44,95
Op voorraad
Andere varianten:

Deze stijlvolle taupekleurige bolster biedt comfort en ondersteuning tijdens jouw yogasessie of meditatie moment. De duurzame bolster met handvat helpt je te ontspannen of juist te rekken. Het kussen is gevuld met natuurzuiver boekweitkaf.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,50 Korting
BOLSTER + KURK BLOK
€59,90
€58,40
Op voorraad
€0,95 Korting
BOLSTER + OOGKUSSEN
€57,90
€56,95
Op voorraad
€1,50 Korting
BOLSTER + BOEKWEITKAF
€54,90
€53,40
Op voorraad

Reviews

Silvia Geplaatst op 23 Mei 2024

Mooie bolster, goede kwaliteit.

Cynthia Geplaatst op 9 April 2024

Zoó blij met mijn 3 nieuwe aanwinsten! Ik heb de bolster en het meditatie kussen in de kleur taupe besteld. Wauw! Práchtige kleur, maar nog veél belangrijker heel fijn in gebruik! Zo ook de yogamat van merino wol..zo intens blij mee! Práchtige items waar ik heerlijk mee kan yinnen :D

Annick Geplaatst op 26 Oktober 2023

Heerlijk! Perfecte ondersteuning, prima kwaliteit + mooie kleur.

Eliane Geplaatst op 11 September 2023

Goed formaat en ligt prettig in de rug. Ook goed geschikt om op te zitten.

Annemieke Geplaatst op 19 Juni 2023

Ik had hem wat groter in doorsnee verwacht maar verder is hij prima

Monique Geplaatst op 11 Juni 2023

Snelle levering en top bolster

Tamara Geplaatst op 29 April 2023

Super blij met deze bolster. Ik gebruik hem elke dag zowel bij de yoga als bij mijn meditaties. Mooie kleur, fijne stof. Goede prijs kwaliteit verhouding! Snelle levering

Maris Geplaatst op 26 April 2023

Super mooie stevig, goed gevulde bolster. Helemaal top
Mooie kleur ook.

Ramona Geplaatst op 3 April 2023

Prima

kirsten Geplaatst op 4 November 2022

Fijn zwaar kussen en goed formaat voor divers gebruik. Mooie kleuren.

Vanessa Geplaatst op 26 Oktober 2022

Mooi kleur, stevig, past zich goed aan aan de vorm van je lichaam, heel blij met deze bolster

Wendy Geplaatst op 3 Oktober 2022

Heerlijk royaal formaat en lekker stevige bolster, de kleur is ook helemaal zoals ik het gehoopt had.

Mariska Geplaatst op 10 September 2022

Mooie kleur, grote en stevige bolster. Goede kwaliteit en fijn materiaal.

Vivian Geplaatst op 16 Mei 2022

Heerlijk bolster om te gebruiken met yin lessen en volledig je ontspanning te vinden. Had ik dit maar eerder besteld!

JP Geplaatst op 31 Mei 2021

Erg prettig om te gebruiken voor verschillende doeleinden, het belast minder lichaam en daardoor kan ik prettiger mijn oefeningen doen. Hierdoor merk ik een positief effect

Pauline Geplaatst op 2 Februari 2021

Vandaag deze mooie taupekleurige bolster thuis geleverd gekregen. De kwaliteit van het materiaal is super, het logo van de lotus geeft net dat extra's. Ik kan niet wachten om deze bolster ( en mijn yogablok ) te gaan gebruiken.
De levering was zeer snel, kortom ik ben een tevreden klant.

Fleur Geplaatst op 13 Januari 2021

Love it! Biedt comfort, zit lekker en super mooie kleur!

Femke Geplaatst op 1 Augustus 2020

Deze bolster is boven verwachting mooi van kleur. Iets donkerder dan op de foto in mijn beleving, en daarom juist nog mooier. Een mooie natuurlijke aardende kleur. En bovendien heel fijn in gebruik, lekker stevig maar ik denk dat hij in de loop van de tijd lekker flexibel gaat worden, maar toch stevig.
De hoes kan er makkelijk af voor de schoonmaak. Super handig.

G. de Kocken Geplaatst op 8 Mei 2020

Goed formaat en fijne vulling! Mijn eerste bestelling hier is goed verlopen, een leuk kaartje voor een korting bij een volgende order. Als ik meer items nodig heb dan kom ik hier terug

Rowan Geplaatst op 22 Januari 2020

I like the color and the size is perfect

Merith Geplaatst op 19 November 2019

Goed formaat
Ligt prettig
Het design maakt het af

Famke Geplaatst op 2 September 2019

Goed gevulde bolster van mooie kwaliteit

Lindy Kraal Geplaatst op 3 Juni 2019

Heel tevreden over de prijs/ kwaliteitsverhouding. Het bolsterkussen is stevig en je kunt zelf bepalen of je dat wilt houden of dat je er wat uithaalt zodat het kussen zachter wordt. Mooie kwaliteit en erg te spreken over het merkembleem met lotus, geeft een luxe uitstraling. Bedankt nog voor de aardige intentie die bij de bestelling zat!

Manon Geplaatst op 30 April 2019

De bolster is mooi lang en zacht materiaal

Lees meer reviews

4.9 sterren op basis van 24 beoordelingen

Je review toevoegen
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.