Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€44,95

Bolster eco indigo rond - Lotus

€44,95
Op voorraad
Andere varianten:

De robuuste blauwe bolster is de rots in de branding bij een stevige yogasessie. Door de compacte vorm met handgreep kun je dit ronde kussen overal mee naartoe nemen. Gun je gewrichten de ultieme ondersteuning en ontspanning met deze bolster.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€0,95 Korting
BOLSTER + OOGKUSSEN
€57,90
€56,95
Op voorraad

Reviews

Lieke Geplaatst op 12 Februari 2024

fijne stevige en handzame bolster. blijft lang mooi. een aanrader!

Jet Geplaatst op 15 December 2023

De bolsters zijn een verrijking tijdens de lessen. We gebruiken ze op verschillende manieren. Ze blijven mooi in vorm en van kleur en kleuren goed bij de rest van mijn yogastudio.

Jeroen Geplaatst op 25 Augustus 2023

Ik gebruik deze bolsters in mijn massagepraktijk voor onder de knieën te leggen. Ik vind ze leuker dan de massagerollen.

Sanne Geplaatst op 17 Augustus 2023

De bolster geeft goed steun onder de knieën voor tijdens mijn ademsessies. Ook is die breedte fijn.

Miranda Geplaatst op 11 Augustus 2023

"Super" blij mee.

J.M. Geplaatst op 22 Juni 2023

Heel fijn.

Lianda Geplaatst op 10 Januari 2023

Heel mooie en stevige bolster. Ik ben er erg blij mee.

Kim Geplaatst op 4 November 2022

Mooie kwaliteit!

Saskia Geplaatst op 6 Oktober 2022

fijne bolster. stevig en zacht materiaal

daphne van zwol Geplaatst op 3 Mei 2021

Heel mooi, en fijn in gebruik. ik gebruik het iedere dag voor mn restorative en yin oefeningen.

Kiki Geelen Geplaatst op 12 April 2021

Super fijne mooie bolster. Mooie kwaliteit.

Laurien Geplaatst op 8 Februari 2021

Stevig bolster met prachtige kleur en een prettige lengte. Het fijne is dat je hem overal voor kunt gebruiken, op de yoga-mat, bank en in bed. Hij blijft mooi en past goed bij de andere producten van SuperYoga.

Gwenn Geplaatst op 11 Oktober 2020

heerlijke bolster

Eefje Geplaatst op 6 Juli 2020

Mooie collectie aan artikelen. Snelle levering.

Sarah Geplaatst op 31 Januari 2020

Heel tevreden met mijn aankoop van de donkerblauwe eco bolster van Lotus. Ik heb eerder een meditatiekussen en oogkussen aangeschaft van dit mooie merk en ben tevreden over de kwaliteit waardoor ik nu een bolster en yogamat heb gekocht. Wederom tevreden, netjes afgewerkt, mooi ecologisch materiaal en de kleur is zoals verwacht.

Henk Geplaatst op 8 September 2019

Top bolster

Z. Heteren Geplaatst op 17 Juni 2019

Zeer mooi en voldoet 100% aan mijn verwachtingen

Emma van Loten Geplaatst op 16 April 2019

Bestelling gedaan en deze was binnen een dag binnen. De bolster die ik heb besteld bevalt me heel goed en is van mooie kwaliteit. En dat tegen een fijne prijs, bij andere shops zag ik namelijk minder mooie bolsters tegen veel hogere prijzen. Hierbij een tevreden klant!

Stoop, Myrthe Geplaatst op 1 Februari 2019

Heel goede verhouding prijs kwaliteit. Geeft een hele goed ondersteuning, daar waar het nodig is.

Berrie Geplaatst op 12 December 2018

top materiaal!

Cynthia Geplaatst op 14 Augustus 2018

Tevreden met mijn aankoop, de bolster heeft voldoende vulling en de juiste vorm. Ik gebruik hem tijdens yin yoga lessen! Aankoop was snel thuisbezorgd en netjes verpakt.

M Geplaatst op 19 Juni 2018

doet wat het moet doen.wat valt er meer te zeggen over deze mooi bolster?

Charlotte Geplaatst op 30 April 2018

Ik heb nooit eerder een bolster besteld, maar wilde graag meer ondersteuning in mijn yoga practices. Vind het tot nu toe heel goed werken, kussen is precies goed voor mij en ben tevreden met een effen kleur. De bolster was netjes verpakt en binnen één dag bij mij thuis.

Indyra Geplaatst op 20 April 2018

Snelle levering, past goed bij mijn andere spullen zoals matje. Gemakkelijk te gebruiken en is van zeer goede kwaliteit

Lees meer reviews

5 sterren op basis van 24 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.