Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
60.000+ tevreden klanten

Zwangerschaps yoga

Ontspannen met zwangerschapsyoga

Wil je goed in je vel zitten tijdens de zwangerschap en bevalling? Dan kan zwangerschapsyoga wel eens jouw oplossing zijn! Bij zwangerschapsyoga ligt de focus op oefeningen en technieken die jou helpen aan een soepel lichaam en een sterke geest. Je werkt onder andere aan het versterken van het bekken, het opvangen van weeën en het verbeteren van je houding. Daarnaast leer je waar jouw lichaam behoefte aan heeft en hoe je het beste kunt omgaan met je ademhaling zodat je goed kunt ontspannen. Ontspanning is belangrijk in een periode waarin alles continu aan verandering onderhevig is en waarin je lichaam misschien wel pijnlijke momenten kent.

 

 

Intens genieten van je zwangerschap

Zwangerschapsyoga helpt je om te gaan met de vele veranderingen die plaatsvinden wanneer je zwanger bent. Vaak overheersen drukte en angsten en vergeten we hoe mooi het is om nieuw leven op de wereld te zetten. Tijdens de zwangerschapsyoga voer je allerlei houdingen uit, maar nooit te ingewikkeld en met de focus op je gevoel. Je creëert meer ruimte in je bekken en de oefeningen versterken spieren die je hard nodig hebt. Tijdens de zwangerschap is het fijn om volop te kunnen genieten van een mooie tijd, zwangerschapsyoga helpt je om bewuster om te gaan met je lichaam en geest. Tijdens je zwangerschap ben je hier sowieso al bewuster van en yoga geeft je de handvatten om het meeste uit je eigen intuïtie te halen zodat je met zelfvertrouwen de tijd kunt beleven en sterke keuzes maakt.

 

Zwangerschapsyogalessen voor iedereen

Het fijne aan zwangerschapsyoga is dat je geen ervaring met yoga hoeft te hebben of in een bepaalde fitte status hoeft te verkeren. Deze vorm van yoga is voor iedereen geschikt! Er wordt vaak in kleinere groepen gewerkt, waardoor er voldoende tijd is om jou persoonlijk te helpen. Je kunt ervaringen delen met medecursisten zodat je je nog beter kunt voorbereiden op wat komen gaat. Tijdens zwangerschapsyoga krijg je inzicht in de bevalling en leer je om dicht bij jezelf te blijven. Hier pluk je na de bevalling nog de vruchten van!

Voor een lesje zwangerschapsyoga heb je in principe niet zoveel nodig, kleed je lekker comfortabel en vraag na welke accessoires de studio ter beschikking heeft. Maak het jezelf zo makkelijk mogelijk met bijvoorbeeld een bolster en een heerlijke deken. Als je besluit om naast de zwangerschapyogales thuis oefeningen te doen dan kun je het beste kiezen voor een dikke yogamat zodat je voldoende ondersteuning hebt.

 

Superyoga.nl

Superyoga.nl levert met zorg geselecteerde producten voor een gezonde levensstijl. Met een bedenktermijn van 14 dagen, een snelle levertermijn en een veilige betaalomgeving maken wij het jou zo comfortabel mogelijk.

 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
60.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.