Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€31,95

Yogamat sticky extra dik antraciet - Lotus

€31,95
Op voorraad
Andere varianten:

De grijze sticky yogamat uit de Lotus serie vangt schokken extra goed op en biedt een ideale grip. Deze lichte yogamat kan worden gebruikt op verschillende ondergronden en glijdt niet weg. Door het stroeve oppervlak biedt de mat een veilig gevoel.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€1,50 Korting
YOGA MAT + KURK BLOK
€46,90
€45,40
Op voorraad
€2,95 Korting
YOGA MAT + YOGATAS KATOEN ECO
€58,90
€55,95
Op voorraad
€1,00 Korting
YOGA MAT + DRAAGBAND ZWART
€41,90
€40,90
Op voorraad

Reviews

Liesbeth Geplaatst op 27 December 2023

Perfect voor yoga-oefeningen zowel thuis als op verplaatsing: er zit geen riem of zakje bij, maar de mat kan toch makkelijk opgerold en bij elkaar gehouden worden om mee te nemen/te vervoeren.
Voelt ook kwaliteitsvol aan!

Anika Geplaatst op 2 December 2023

Fijne stevige mat met goed grip. De dikte en de grip maken hem perfect.

Claudia Geplaatst op 20 Juli 2023

Superfijne yogamat! Stevig maar toch zacht, biedt uitstekende grip en de kleur is prachtig! Heel blij mee

Tineke Geplaatst op 8 November 2022

Fijne mat. Ik heb nog een andere mat thuis die dikker en zachter is, maar ik gebruik deze mat toch liever, vooral vanwege de grip.

will Geplaatst op 7 November 2022

de mat heeft de juiste dikte en is van mooie kwaliteit.

Christa Geplaatst op 30 September 2021

Fijne mat, dik genoeg en goed materiaal, mooie kleur.

Marjan Geplaatst op 6 December 2020

De mat is super! Mooie kleur, lijkt bijna donker olijfgroen. Fijn dik ook, waardoor mijn gewrichten niet te veel te lijden hebben. Ik zou de nat aan iedereen aanbevelen

K.K. Geplaatst op 30 Juli 2020

Goede kwaliteit, fijne dikte en mooie kleur!

Willemsen Geplaatst op 26 Juni 2020

Top mat. Lekker zacht en van uitglijden is geen sprake meer.

Heleen Geplaatst op 1 Mei 2020

Alles klopt: van de levering tot het product. Na enkele keren gebruiken is het duidelijk dat deze mat een hoge kwaliteit heeft en doet wat je wilt. Goede en persoonlijke service waardoor ik mijn volgende aankoop zeker hier doe.

Ilona Geplaatst op 6 April 2020

Heerlijk dik, precies wat ik zocht zodat ik de online lessen goed kan volgen

G. Ham Geplaatst op 30 Maart 2020

Wat een ontzettend leuk mat. Kleuren komen helemaal overeen met de foto.

Jaël Geplaatst op 23 Maart 2020

Beste mat die ik tot nu toe heb gehad. Hij ligt stevig op de grond en geeft een goede grip. Ook blij met het design en de goede persoonlijke service. Ga zo door!

Kelly Geplaatst op 13 Januari 2020

Voldoet aan alles wat ik ervan verwachte
Prijs kwaliteit verhouding is enorm goed

Aart Geplaatst op 26 November 2019

Perfect cadeautje

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 15 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.