Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€2,95

Yogamat elastieken

€2,95
Op voorraad
Andere varianten:

Deze set bestaande uit twee elastieken houdt de yogamat opgerold en zorgt ervoor dat de mat eenvoudig mee te nemen of op te bergen is. Handig voor onderweg naar de yogastudio, het vervoeren in een tas of om thuis ruimte te besparen.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Bundelkorting

€0,50 Korting
ELASTIEKEN + DRAAGKOORD
€5,90
€5,40
Op voorraad
€1,00 Korting
ELASTIEKEN + DRAAGBAND
€12,90
€11,90
Op voorraad

Reviews

Saskia Geplaatst op 3 Oktober 2023

Gewoon handig

Debbie Geplaatst op 12 September 2023

Ze doen perfect waarvoor ik ze gekocht heb! ;-)

Geertje Geplaatst op 2 Augustus 2023

Handig!

Mireille Geplaatst op 4 Juli 2023

Handig om mijn mat goed te houden

Willemijn Geplaatst op 1 Juli 2023

Prima elastieken. Zijn sterk genoeg en handig in gebruik.

Aartie Geplaatst op 27 Juni 2023

Handig om je yogamat op te rollen en mee te nemen.

engeli Geplaatst op 19 Mei 2023

Gewoon prima, zoals verwacht.

Ank Geplaatst op 13 Maart 2023

Prima , handig om de mat mee te nemen

Marianne Geplaatst op 10 Maart 2023

Handig in gebruik.

Alex Geplaatst op 5 Maart 2023

Fijn hulpmiddel om m'n mat op te ruimen.

Agnes Geplaatst op 24 December 2022

Makkelijk deze elastieken om je mat mee te nemen, koop er wel meteen 2

Agnes Geplaatst op 24 December 2022

Makkelijk deze elastieken om je mat mee te nemen, koop er wel meteen 2

Miranda Geplaatst op 26 November 2022

Ideaal om de mat bij elkaar te houden. Zo houd je de mat goed opgerold tijdens het vervoeren naar en van de yoga.

Anita Geplaatst op 3 Oktober 2022

Werkt prima

Chantal Geplaatst op 25 Augustus 2022

Vallen goed strak om de mat

Diane Geplaatst op 5 Januari 2022

Handig om mijn kurma-yogamat netjes opgerold te houden.

Marjan Welman Geplaatst op 7 December 2021

Er valt weinig spannends over de elastieken te vertellen, haha. Ze doen hun werk, zijn lekker stevig en niet duur. :)

Michiel Geplaatst op 17 Mei 2021

Nette elastieken die zowel stevig als flexibel genoeg zijn. Tja, wat wil je er nog meer over zeggen. Het werkt.

Julia Geplaatst op 4 Januari 2021

Fijne simpele elastieken, passen goed om te mat, geen gehannes om ze eromheen te krijgen!

E. van der Kreeft Geplaatst op 10 Augustus 2020

WYSIWYG! De elastieken zijn eenvoudig, stevig en doen precies wat de beschrijving aangeeft op de website. Geen ingewikkeld systeem, gewoon je mat oprollen en de elastieken er om heen. Vriendelijke prijs voor een simpel maar doeltreffend product! Top.

van Wattelen Geplaatst op 13 Januari 2020

Heel handig!

Alex Geplaatst op 29 Oktober 2019

Handig om je yogamat opgerold te houden

Anoniem Geplaatst op 9 April 2019

Prima, voldoet.

Mcnevel Geplaatst op 31 Januari 2019

Simple, but very useful

Marja Geplaatst op 5 December 2018

Prima!

Ricardo Geplaatst op 20 Juli 2018

Handig! Waarom?
- Mat goed opgerold
- Er passen meer spullen in mijn tas
- Mat blijft in goede staat
& goede service!!

Boet K. Geplaatst op 13 Juli 2018

Heel erg tevreden

Jacq Geplaatst op 1 Juni 2018

Handig om de mat mee op te rollen, nu gaat deze makkelijk in mijn tas en rolt ie niet uit

Jacq Geplaatst op 1 Juni 2018

Handig om de mat mee op te rollen, nu gaat deze makkelijk in mijn tas en rolt ie niet uit

Evi Geplaatst op 30 April 2018

Makkelijk om je mat te doen, snelle levering.

B. van Hameren-Veen Geplaatst op 9 Juni 2017

Mijn mat is altijd opgerold nu en ligt niet ergens in een hoekje waardoor mijn mat lelijke vouwen kreeg

Jannie de Vries Geplaatst op 8 April 2017

Super elastieken! Besteld bij een yogamat om de mat gemakkelijk op te rollen zoals in de tekst vermeld stond. Werkt prima en dat voor een lage prijs. Groetjes, Jannie

Hans K. Geplaatst op 29 September 2016

Tevreden, voldoet aan de verwachting. Supersnelle service van superyoga.

Marlie Geplaatst op 30 Juni 2015

Handig, value voor money. Dus ik zou ze zeker aanbevelen.

Maikel Geplaatst op 13 Maart 2015

Door deze elastieken blijft mat nu erg mooi.

Lees meer reviews

4.95 sterren op basis van 35 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.