• Winkelmandje
€0,00
0

Yoga broeken


Yoga broeken

Een yoga broek is een belangrijk onderdeel van je outfit, je wilt je er fijn in voelen en de broek mag je zeker niet storen tijdens je yoga sessie. Het liefst moeten yoga broeken aanvoelen als een tweede huid, zodat alle bewegingen zijn uit te voeren zonder dat de broek trekt, kriebelt of afzakt. Daarnaast wil je dat de broek voldoende luchttoevoer biedt en snel weer opdroogt na een heftige yoga sessie of work out.

 

Vrij bewegen in een yoga broek

Het staat dus voorop, naast je prettig voelen in je outfit, dat je vrij kunt bewegen. Yoga broeken zijn gemaakt om aan die belangrijke eis te voldoen. In feite wil je niet eens merken dat je een legging aan hebt. Yoga broeken zijn er in vele uitvoeringen, denk aan verschillende materialen, vormen, kleuren, maten en lengten. Het is met name belangrijk om op het materiaal te letten. Onze essential legging van Manduka is bijvoorbeeld gemaakt van 87% nylon en 13% lycra. Nylon is sterk en elastisch en bovendien kreukt het nauwelijks. Drie eigenschappen die een must zijn bij het vinden van de ideale yoga broek. Lycra is ondersteunend aan nylon, dit materiaal zorgt ervoor dat nylon de unieke eigenschappen kan behouden maar dan met de draagcomfort en de elasticiteit van lycra.

 

Yoga broeken met printjes

Yoga broeken bestaan in allerlei uitvoeringen waaronder broeken met printjes. Als je in een yoga klas of in de sportschool om je heen kijkt, zie je waarschijnlijk dat de meeste mensen in een zwarte legging lopen. Steeds meer mensen durven echter te kiezen voor een printje, wat het wel zo gezellig maakt. Een zwarte yoga broek daarentegen past bij iedere outfit en kleedt slank af.

 

Yoga broek gebruiken voor work out

Een yoga broek is ontworpen om het jou tijdens je yoga sessie zo comfortabel mogelijk te maken. Waarom zou je zo’n fantastische broek ook niet aandoen tijdens een fitness workout of tijdens je wekelijkse hardloop rondje? De yoga broeken die wij aanbieden zijn ervoor gemaakt. Je wilt niet meer anders!

 

Vrije tijd

Heerlijk, je komt thuis na een dag hard werken en verwisselt je outfit het liefst zo snel mogelijk voor een comfortabele broek met een fris T-shirt. Ook hiervoor kun je je yoga broek inzetten! Yoga broeken zitten heerlijk op de bank en als je naar buiten moet voor een boodschap of op een vrije zondag voor een leuke activiteit dan hoef je niet bang te zijn dat je te comfortabel bent gekleed. In combinatie met een leuke sweater en hippe sneakers maak je er een on trend outfit van.

 

Onderhoud

Om je yoga broek zo lang mogelijk te kunnen dragen, is het essentieel om je broek volgens de aanbevolen instructies te wassen. Dit zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk van je aankoop kunt genieten! Als je meerdere yoga broeken in de kast hebt liggen, is het bovendien goed om af te wisselen. Met een extra broek voorkom je dat je misgrijpt als je de super fijne broeken vaker aan hebt.

Superyoga.nl is 1408 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,3/10