Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

€26,95

Yoga handdoek antislip zwart - Lotus

€26,95
Niet op voorraad
Andere varianten:

Super stijlvol, dempend en een fantastische grip. Deze zwarte handdoek van Lotus blinkt uit in kwaliteit en comfort. Dankzij de vele 100% siliconen nopjes glijdt de handdoek nooit weg. Geschikt voor alle yogastijlen.

Voor 22:00 uur besteld? Direct verzonden!
  • Verzendkosten

    Gratis vanaf €50,- in NL en BE
  • Bezorging

    Kies je favoriete bezorgtijd en -locatie
  • Betalen

    Altijd veilig op je favoriete manier
  • Klanten

    Al meer dan 150.000 tevreden klanten

Reviews

A Geplaatst op 14 November 2023

Super fijne handdoek. Hij past precies op de mat en blijft keurig liggen.

Sophie Geplaatst op 25 September 2023

Echt perfect, blijft goed liggen en perfecte formaat op de yoga mat

Emma Geplaatst op 27 Juni 2023

Product zoals omschreven. Prettig in het gebruik. Hygiënisch om over een yogamat te leggen. Is prettig als je last hebt van vochtige/zweterige handen en/of voeten.

Lasita Geplaatst op 22 Juni 2023

Helemaal tevreden mee. Stroef genoeg om grip te houden, soepel genoeg om tot klein pakketje op te rollen, de noppen aan de onderkant zorgen ervoor dat hij goed op zn plek blijft liggen. Deze handdoek trekt geen pluisjes aan (niet statisch) maar als je huisdieren hebt is zwart misschien niet de slimste kleur :p ..

Emma Geplaatst op 22 Mei 2023

Zeer fijne handdoek. Ik gebruik hem om mee te nemen naar de yoga lessen. Is een stuk hygiënischer. Helpt ook nog bij zweethanden en/of -voeten. De antislip werkt prima, maar is natuurlijk een beetje afhankelijk van welke yogasoort je beoefent (hoe actief het is). Ik heb hem al een aantal keren gewassen en hij verkleurt niet. Zeker een aanrader!

Nicole Geplaatst op 10 April 2023

De handdoek is nog fijner dan verwacht. Hii blijft heel stabiel liggen en álle oefeningen zijn fijner met deze handdoek tussen je yogamat en jezelf. Heel hygiënisch en comfortabel. Absolute aanrader.

Rony Geplaatst op 2 April 2023

Uitstekende kwaliteit

Slaven Geplaatst op 9 November 2022

Top

Philippe Geplaatst op 17 Mei 2021

prettig in gebruik en past goed op de mat

Anna Geplaatst op 12 April 2021

Fijne yoga handdoeken met een goede anti slip.

Lois Geplaatst op 26 Maart 2021

Werkt tegen het glijden!

Debby K. Geplaatst op 14 Januari 2021

Ik was op zoek naar een kleur die overal bij past, en dat is deze geworden. Mooie kleur met handige nopjes zodat hij niet weg kan glijden. Zelf glijd ik ook niet meer weg!

Heidi Geplaatst op 5 December 2019

Snel geleverd

Cindy van Mechelen Geplaatst op 29 Oktober 2019

Hele handige handdoek die heel stevig op de grond ligt

Lees meer reviews

4.85 sterren op basis van 14 beoordelingen

Je review toevoegen
Door het gebruik van de website ga ik akkoord met de cookies die nodig zijn om de website ervaring te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.