• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 70.000+ tevreden klanten

Vind je yoga studio

Ben je op zoek naar een yoga studio in de buurt? Wij hebben een hele hoop yoga studio's voor je gevonden die je gemakkelijk via de onderstaande kaart kunt zoeken. Wil je meer over een studio te weten komen? Klik dan op de website van studio en kom meer te weten of lessen, tarieven en openingstijden.

Heb je zelf een yoga studio en kun je deze nog niet terugvinden via de onderstaande kaart? Meld je studio dan direct aan!

Store Locator is aan het laden Storemapper store locator

 

Locatie aanmelden

Heb je een locatie die nog niet vindbaar is via de bovenstaande studio zoeker? Meld deze dan via onderstaand formulier aan en we voegen de locatie zo snel mogelijk toe.

 

HET VERHAAL VAN


Hannah Yoga & More

Hoi mooi mens!

Ik ben Hannah van Wamel, yogadocent en energiewerker. Na 2 jaar op locatie les te hebben gegeven, openende ik in januari 2019 de deuren van mijn eigen praktijk. Ik geef voornamelijk yin yoga en yoga nidra. Naast de yoga ben ik bezig met energiewerk en het ontwikkelen van meditaties. Mijn meditaties kun je al terugvinden op bijvoorbeeld Spotify.

Mijn missie is vooral om zoveel mensen te kunnen bereiken en hen te helpen op hun pad. Dit door middel van yoga, healingen, meditatie, coaching en online trainingen.

Ik ben er voor jou!

Liefs Hannah

UITGELICHT


Ida Geurtjens - Shiatsu & Yoga

Mijn naam is Ida Geurtjens, yoga docent en shiatsu therapeut. Binnen mijn praktijk in Sevenum kan je terecht met zowel lichamelijke als met psychische klachten, maar ook wanneer je geen klachten hebt en wilt werken aan meer lichaamsbewustzijn of ontspanning. Mijn doel is vooral om mensen te laten ervaren dat lichaam en geest één geheel zijn en dat het de moeite waard is om met aandacht naar de signalen van je lichaam en geest te luisteren.

De yoga lessen die ik geef bestaan uit een mix van inspanning en ontspanning, waarbij de focus meer ligt op wat de yoga houdingen voor je doen dan hoe mooi de houding eruit ziet. Het gaat vooral om de beleving die het je geeft. Ik vind het belangrijk dat je tijdens het beoefenen van yoga dicht bij jezelf blijft. Je hoeft niets te bewijzen, alleen te kijken naar waar jouw grenzen liggen. Even uit je hoofd en naar je lichaam om zo dichter bij jezelf te komen en bewust het hier en nu te ervaren.

Neem eens een kijkje op mijn website en meld je aan voor een gratis proefles.

IN DE SPOTLIGHTS


Nelly Kloet Yoga & Marketing

Ik geef wekelijkse yoga lessen en maandelijkse workshops op locatie in Nieuw Vennep, Haarlem, Haarlemmermeer en omstreken. Voor de workshops zoek ik supermooie locaties uit (oud trein station, tropische tuin, etc) en werk met andere experts in hun gebied, bijvoorbeeld een gynaecologe over de overgang of een fysio op het gebied van schouderpijn.

De stijl van de yoga wordt aangepast aan de wekelijkse klanten en de workshop: Vinyasa Flow, Easy Flow, Yin Yang en Yin yoga. Verder geef ik marketing advies en ondersteuning voor kleine bedrijven werkzaam in de gezondheidszorg waaronder yoga scholen, gezonde producten en artsen. Mijn stijl is dynamisch met humor en ik blijf me verbazen over wat yoga geeft, elke keer weer.

“Practice and all is coming”.“Geweldige Lotus yogamatten”

Nelly Kloet Yoga & Marketing

De nieuwe matten van Lotus zijn echt geweldig voor mijn yoga op locatie! Ik heb gekozen voor de neutrale zwarte kleur. Het lotus logo aan de voorkant is subtiel en relevant en geeft ook aan hoe de matten moeten liggen – altijd handig! De matten zijn dik maar niet te zwaar en geven veel steun. Dit is belangrijk voor mij omdat ik nooit weet hoe de ondergrond is waar ik les ga even (oud trein station, tropische tuin etc).

“Mooie natuurlijke kleuren”

Ida Geurtjens - Shiatsu & Yoga

De service was top met vriendelijk personeel. De vragen die ik had werden binnen korte tijd en duidelijk beantwoord. Ik ben erg tevreden over de Lotus producten, ze zijn van goede kwaliteit en voldoen aan de eisen die ik had. Ze zijn beschikbaar in mooie natuurlijke kleuren, precies waarnaar ik op zoek was. Al met al een goede ervaring met Superyoga. Wanneer ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

“Altijd een perfecte service”

Hannah Yoga & More

Superblij met de yogabolsters van Superyoga. Ze zijn fijn van formaat en ideaal voor de yoga nidra of yin yoga. Zeker wanneer je last hebt van je onderrug geeft de bolster al veel verlichting tijdens het liggen op je rug. Ook kan ik de bolsters gebruiken voor verdieping in de yin yoga houdingen. Mijn yogi’s zijn er heel blij mee en ik ook!

“Mijn favoriete collectie!”

Louise Lieffering - Haarlem

De lotuscollectie is mijn favoriete collectie op de website. De yogamatten worden gemaakt van sticky materiaal. Dit geeft onwijs veel grip, waardoor je niet wegglijdt (erg belangrijk voor mij). De yogamat is extra dik, maar dit merk je niet in het gewicht. Erg handig als je – net zoals ik – de mat overal mee naar toe wilt nemen. De prijs-kwaliteit verhouding is dus top. De service is ook fantastisch. Het wordt goed verpakt en snel geleverd. Ik ben fan!

HEB JE ZELF EEN YOGASTUDIO?

Als je zelf een yoga studio, meditatiepraktijk of soortgelijke onderneming hebt dan kun je erop rekenen dat je al je favoriete producten altijd met korting bij ons kunt aanschaffen. Ben je yogadocent(e)? Ook dan mag je een mooie korting verwachten! Neem contact met ons op zodat we de korting samen in orde kunnen maken.

  De mooiste producten

  Razendsnelle levering 

  Betalen op jouw manier 

  Altijd milieuvriendelijk verpakt

Gratis verzending vanaf €40,-
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
70.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.