• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 90.000+ tevreden klanten

Internationale Yoga Dag

In 2015 hebben de Verenigde Naties 21 juni bestempeld als internationale yoga dag, wij noemen het ook wel wereld yoga dag. Deze dag staat in het teken van liefde en een steentje bijdragen aan een betere wereld. De datum van 21 juni is bewust voorgesteld door de Indiase premier omdat het de langste dag van het jaar is op het noordelijk halfrond van de wereld.

De woorden van Indiase premier ten tijde van het voorstellen van de wereld yoga dag:

“Yoga is een onschatbaar geschenk van de oude traditie van India. Het belichaamt eenheid van geest en lichaam; gedachte en actie; terughoudendheid en vervulling; harmonie tussen mens en natuur; een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Het gaat niet om oefening, maar om het gevoel van eenzijn met jezelf, de wereld en de natuur te ontdekken. Door onze levensstijl te veranderen en bewustzijn te creëren, kan het helpen bij het welzijn. Laten we werken aan de goedkeuring van een internationale yogadag.”

 

Superyoga en Internationale Yoga Dag

Ieder jaar staat 21 juni en de dagen daar omheen nog een beetje extra in het teken van yoga. We proberen op deze bijzondere dag wat terug te doen voor de wereld en de mens, door het steunen van een goed doel of door de yogi's extra in de schijnwerpers te zetten. Op wereld yoga dag draait het voor ons allemaal om harmonie, zowel in de wereld als alles om ons heen.

 

Wat betekent Internationale Yoga Dag voor jou?

Als je bekend bent met yoga dan ben je waarschijnlijk ook bekend met deze dag. We steunen alle goede initiatieven die worden gelanceerd op wereld yoga dag. Heb je een yogastudio of ander soort bedrijf en organiseer je op of rondom wereld yoga dag een mooie actie? Dan mag je ons altijd benaderen voor een eventuele samenwerking. Vind je het leuk om onze actie te steunen? Dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen om samen zoveel mogelijk positieve energie te verspreiden op de langste dag van het jaar!

 

Wat deden we in 2022 op wereld yoga dag?

Internationale Yoga Dag 2022 betekende voor ons de start van een prachtige nieuwe samenwerking met Trees for All. Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom plant Trees for All bomen voor het leven. Voor mensen, dieren en natuur.

Als partner van de organisatie Trees for All proberen we onze footprint te verkleinen, het vergroenen van de aarde en de opslag hiervan. Wij planten bomen via het 1-2 programma, waarbij we één boom in Nederland en één boom in het buitenland planten. Niet alleen op Internationale Yoga Dag, maar ook daarna.

 

Met heel veel liefde en vrede,
Lisanne

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
90.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.