Saldo cadeaubon controleren

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 150.000+ tevreden klanten

Internationale Yoga Dag

In 2015 hebben de Verenigde Naties 21 juni bestempeld als internationale yoga dag, wij noemen het ook wel wereld yoga dag. Deze dag staat in het teken van liefde en een steentje bijdragen aan een betere wereld. De datum van 21 juni is bewust voorgesteld door de Indiase premier omdat het de langste dag van het jaar is op het noordelijk halfrond van de wereld.

De woorden van Indiase premier ten tijde van het voorstellen van de wereld yoga dag:

“Yoga is een onschatbaar geschenk van de oude traditie van India. Het belichaamt eenheid van geest en lichaam; gedachte en actie; terughoudendheid en vervulling; harmonie tussen mens en natuur; een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Het gaat niet om oefening, maar om het gevoel van eenzijn met jezelf, de wereld en de natuur te ontdekken. Door onze levensstijl te veranderen en bewustzijn te creëren, kan het helpen bij het welzijn. Laten we werken aan de goedkeuring van een internationale yogadag.”

 

Superyoga en Internationale Yoga Dag

Ieder jaar staat 21 juni en de dagen daar omheen nog een beetje extra in het teken van yoga. We proberen op deze bijzondere dag wat terug te doen voor de wereld en de mens, door het steunen van een goed doel of door de yogi's extra in de schijnwerpers te zetten. Op wereld yoga dag draait het voor ons allemaal om harmonie, zowel in de wereld als alles om ons heen.

 

Wat betekent Internationale Yoga Dag voor jou?

Als je bekend bent met yoga dan ben je waarschijnlijk ook bekend met deze dag. We steunen alle goede initiatieven die worden gelanceerd op wereld yoga dag. Heb je een yogastudio of ander soort bedrijf en organiseer je op of rondom wereld yoga dag een mooie actie? Dan mag je ons altijd benaderen voor een eventuele samenwerking. Vind je het leuk om onze actie te steunen? Dan mag je natuurlijk ook altijd contact opnemen om samen zoveel mogelijk positieve energie te verspreiden op de langste dag van het jaar!

 

Wat doen wij in 2024 op wereld yoga dag?

 

Partner van Trees for All

Wij planten bomen via het 1-2 programma, waarbij we één boom in Nederland en één boom in het buitenland planten. Dit doen we niet alleen op Internationale Yoga Dag, maar ook daarna.

-10% op de hele collectie

Om Wereld Yoga Dag samen met jullie te vieren, hebben we ook nog een leuke actie! Ontvang van 21 t/m 23 juni 10% korting op de hele collectie met de kortingscode WYD10.

Wie gun jij een yogaset?

Op deze dag doen wij graag wat extra's voor de mensen om ons heen. Wie gun jij een gratis yogaset? Doe mee! Van 21 t/m 23 juni. Laat het ons weten als reactie op Instagram of per mail.

 

 

Met heel veel liefde en vrede,
Lisanne

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
150.000+ tevreden klanten
Laat je e-mailadres achter en we mailen je zodra dit product weer op voorraad is.