Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
30.000+ tevreden klanten

Nog heel even: internationale yoga dag 2019

  • Geplaatst op
  • Door Lisanne - Superyoga
Nog heel even: internationale yoga dag 2019

Op 21 juni is het internationale yoga dag, of wereld yoga dag. Dan staat de wereld een dag lang in het teken van yoga en worden er overal ter wereld heel wat bijzondere yoga lessen georganiseerd. Doe jij ook mee?

In 2015 hebben de Verenigde Naties de datum 21 juni bestempeld als internationale yoga dag, wij noemen het ook wel wereld yoga dag. Deze dag staat in het teken van liefde en een steentje bijdragen aan een betere wereld. De datum van 21 juni is door de Indiase premier voorgesteld omdat het de langste dag van het jaar is op het noordelijk halfrond van de wereld.

De woorden van Indiase premier ten tijde van het voorstellen van de wereld yoga dag:

“Yoga is een onschatbaar geschenk van de oude traditie van India. Het belichaamt eenheid van geest en lichaam; gedachte en actie; terughoudendheid en vervulling; harmonie tussen mens en natuur; een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Het gaat niet om oefening, maar om het gevoel van eenzijn met jezelf, de wereld en de natuur te ontdekken. Door onze levensstijl te veranderen en bewustzijn te creëren, kan het helpen bij het welzijn. Laten we werken aan de goedkeuring van een internationale yogadag.”

 

Superyoga en wereld yoga dag

In het teken van deze speciale dag hebben wij ons blog open gesteld voor 28 speciale personen met een speciaal verhaal. Yoga teachers en yogi’s delen hun boodschap met je, je kunt vanaf twee weken voorafgaand aan de internationale yoga dag iedere dag een nieuw artikel bij ons vinden tot twee weken na de internationale yoga dag, op 5 juli waarbij wij ons eigen verhaal met je delen.

Wist je dat in 2018 meer dan 100.000 yogi’s samen yoga hebben beoefend in India en hiermee een Guinness Book of Records notering hebben gehaald?

Op 7 juni delen we de eerste yoga boodschap met je!

Met heel veel liefde en vrede,
Lisanne

Gratis verzending vanaf €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
30.000+ tevreden klanten