Gratis verzending boven €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
15.000+ tevreden klanten
Klantenservice

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je een vraag hebt. Via onderstaande linkjes vind je belangrijke informatie terug. Helpt dit niet je vraag te beantwoorden? Bekijk dan de contactpagina om je vraag direct aan ons te stellen.

Je bestelling
Op de pagina over je bestelling vind je alles over het plaatsen van een bestelling, het wijzigen of annuleren van een bestelling en het aanmaken van een account. Alle prijzen op Superyoga.nl zijn inclusief BTW.

Verzenden en retourneren
Op de pagina over verzenden en retourneren lees je alles over het verzenden van onze producten zoals bezorgtijden en verzendkosten.
Is het product niet naar wens of is er een andere reden om je product te retourneren? Op de pagina verzenden en retourneren maken wij ook duidelijk hoe je je producten kunt ruilen of retourneren.

Garantie
Je mag van ons verwachten dat het geleverde product naar verwachting functioneert. Op de pagina over garantie vind je gedetailleerde informatie over onze garantie.

Vragen
Heb je een vraag? Stuur je vraag per mail naar info@superyoga.nl en we helpen je dezelfde dag of binnen 24 uur verder.

Klachten
Heb je een klacht? Dan betreuren wij dat ten zeerste maar uiteraard staan wij voor je klaar om je te helpen. Stuur een mail met je klacht naar info@superyoga.nl en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen met je klacht. Na ontvangst van je bericht ontvang je van ons een bevestiging waarna we je klacht in behandeling nemen. Mocht het spijtige geval zich voordoen dat wij er samen niet uitkomen, dan kun je je wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Omdat wij te allen tijde streven naar tevreden klanten, willen we dit uiteraard voorkomen.  

 

Gratis verzending boven €40
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
15.000+ tevreden klanten