• Winkelmandje
€0,00
0

Sunwarrior


Geen producten gevonden...

Sunwarrior

Het merk Sunwarrior komt uit de Verenigde Staten. De geweldige kwaliteit en de plantaardige basis heeft ervoor gezorgd dat de eiwitten van Sunwarrior ook hun weg hebben gevonden naar Nederland. Sunwarrior is de ideale eiwit-superfood voor rawfood fans, sporters, vegetariërs, veganisten en mensen die op zoek zijn naar een energieboost.


Oorsprong

Sunwarrior is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van eiwitten. Het merk werd geboren tijdens het Sedona Raw Spirit Festival in Arizona. De droom was een product te ontwikkelen die bij zou dragen aan het welzijn van de mensen en de planeet. Het eindproduct is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu.


De basis

De producten van Sunwarrior zijn gegarandeerd gluten-, soja- , en zuivelvrij, hypoallergeen en niet genetisch gemodificeerd. Er worden geen kunstmatige zoetstoffen of andere niet-natuurlijke toevoegingen gebruikt. Zo bevat de Warrior Blend Vanilla alleen zuivere smaakmakers als vanille en echte stevia.


Gebruik

Producten van Sunwarrior zoals de Warrior Blends zijn heerlijk in smoothies. Natuurlijk kun je het eiwitpoeder ook mengen met water. Bij de producten zit altijd een maatschepje zodat je exact weet hoeveel eiwitpoeder je kunt toevoegen. Doorgaans voeg je één a twee eetlepels toe aan 250 ml water of drank naar keuze. Mix het liefst in de blender, zodat het eiwitpoeder goed oplost.

Sunwarrior producten zijn heel goed opneembaar en gemakkelijk te verteren door het lichaam, dit maakt Sunwarrior zo ontzettend geliefd.
 

Superyoga.nl is 1350 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10