• Winkelmandje
€0,00
0

Original


Original Superfoods

Steeds meer merken specialiseren zich in superfoods: de supergezonde zaadjes, poeders en fruitsoorten. Er bestaat echter veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende merken die in omloop zijn. Zo zijn de goedkoopste superfoods, die worden verkocht bij bijvoorbeeld drogisterijen en supermarkten, doorgaans van lagere kwaliteit dan een specialist en A-merk zoals Original Superfoods. En je koopt superfoods tenslotte voor de hoge voedingswaarde en dus kwaliteit.


Populair

Original Superfoods verkoopt hoogwaardige superfoods van verschillende soorten. Zo kun je de welbekende chiazaden, goji bessen of cacaopoeders vinden maar bijvoorbeeld ook quinoa. Het merk Original Superfoods is vooral populair onder de kenners en de gezondheidsfanaten. Een voorbeeld hiervan is Rens Kroes, een bekende voedingsspecialist en tevens zus van Doutzen Kroes, die op haar sociale media laat zien dat ze graag Original Superfoods producten gebruikt.


Handige verpakking

De superfoods van Original Superfoods zitten in stevige zakken met een goede sluiting zodat je lang met je producten kunt doen. De zakken zijn gemakkelijk te bewaren, zowel de grote als kleine formaten. De meest gangbare formaten zijn 100 gram, 200 gram, 300 gram en 400 gram.

Bestel bij Superyoga.nl een Original Superfoods product en profiteer van voordelige verzending! Als je voor meer dan €40 bestelt, is je verzending gratis en als je een product bestelt dat door de brievenbus past, betaal je slechts €2,95. Zo blijft het aanschaffen van de toch al kostbare superfoods een leuke aangelegenheid.


Kies voor het beste

Superfoods zijn goed voor je gezondheid maar zijn geen vervanger voor belangrijke basisvoeding zoals bijvoorbeeld groente of fruit. De effecten van superfoods worden in de meeste gevallen pas echt goed merkbaar als je ze structureel en op een gebalanceerde manier consumeert. Niet te veel, niet te weinig en de juiste superfoods. Dit betekent dat je over een langere periode investeert in een betere gezondheid en vitaliteit. Doe dit met een A-merk zoals Original Superfoods en verzeker je van de beste kwaliteit voeding. Zo ben je er altijd zeker van dat je de meest rijke superfoods binnenkrijgt voor een maximaal effect.

Superyoga.nl is 1184 keer beoordeeld met gemiddeld een 9,1/10