• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
  • Veilig betalen
  • 80.000+ tevreden klanten

Tijdschrift voor Yoga

 

Yoga

Yoga is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Tijdschrift voor Yoga (jaargang 32) belicht de aspecten van yoga vanuit een duizenden jaren oude traditie, en volgt tevens de huidige ontwikkelingen op de voet. Iedere serieuze uiting van yoga krijgt aandacht.

Het magazine

Het magazine geeft oefeningen, achtergrondinformatie, interviews en ervaringen. Aan bod komen onder andere de diverse yogastromingen, yogameesters, meditatietechnieken, gezondheid en voeding. Maar ook boekbesprekingen, speciale series voor vrouwen, om slapeloosheid tegen te gaan, besprekingen van yogahoudingen. En natuurlijk de medische kant van yoga, de Ayurveda en uiteraard de veelzijdige yogafilosofie worden uitgebreid in de artikelen besproken.

Abonnement

Het tijdschrift hanteert een thematische aanpak, waarin aandacht is voor de positieve aspecten van praktische yogabeoefening en yoga in het dagelijks leven. Neem een abonnement en ontvang het kwartaalblad in de bus.

Tijdschrift voor Yoga – dé verbindende schakel tussen actieve yogabeoefenaars, yogadocenten, yogastudenten en geïnteresseerden in yoga.

 
Gratis verzending vanaf €40,-
Voor 17:00 uur besteld, direct verzonden
Veilig betalen
80.000+ tevreden klanten
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Laat je e-mailadres hieronder achter en je ontvangt vanzelf een berichtje van ons als het product weer op voorraad is. We sturen je geen andere mails.